Make your own free website on Tripod.com

"Allah on Oikeudenmukainen, Kaikkivaltias, Tuomari ja Lempeä"

Nainen ja mies (1)

Pääsivu
Saatanan ansat
Nainen avioliitossa
Naisen oikeus
Naisen koulutus
Naisen lyönti
Nainen ja mies (1)
Nainen ja mies (2)
Naisen pukeutuminen
Naisen ja miehen avioero
Muslimeja sorretaan
Hyviä linkkejä
Viitteet ja lähteet

Islam on kieltänyt kaikenlaisen säädyttömyyden, laittoman seksuaalisen kanssakäymisen, sen, että naista käytetään seksiobjektina, tyttöystävien ja poikaystävien pitämisen (jota kutsutaan myös avoliitoksi) sekä sen, että mies vaihtaa naisia kuin sukkia tai toisinpäin! Islam opettaa meille myös, kuinka julkisilla paikoilla tulee välttää sellaista kävelytyyliä, puhetta, katsetta ja pukeutumista, joka saattaisi kiihottaa houkutuksiin, ilmaista säädyttömyyttä tai siveettömyyttä.

Islamin tavoite on rakentaa terve moraalinen yhteiskunta. Allah (SWT) haluaa miesten ja naisten elävän kunniallista aviollista elämää. Hän (SWT) määrää avioliiton henkilölle, jolla ei ole puolisoa ja joka on hurskas, vaikka hän olisi köyhä.

Islam ehkäisee tavat, jotka johtavat laittomaan seksuaaliseen kanssakäymiseen suojellakseen yhteiskuntaa erilaisilta sairauksilta, aviottomilta lapsilta, avioeroilta ja muilta asioilta, jotka vahingoittavat yksilön ja yhteiskunnan sosiomoraalista terveyttä.

Allah, Ylhäinen, sanoo (merkityksen selitys): "Sano (oi Muhammad (SAAS)): '(Mutta) asiat, jotka minun Herrani on tosiaankin kieltänyt, ovat äl-Fäwäähish (suuret pahat synnit, kaikenlainen laiton seksuaalinen kanssakäyminen) tehtiinpä se avoimesti tai salaisesti, (kaikenlaiset) synnit, epäoikeudenmukainen sorto, kumppaneiden liittäminen Allahille (palvonnassa), mihin Hän ei ole antanut mitään valtuutusta, ja asioiden sanominen Allahista, mistä teillä ei ole tietoa.' " (Koraani 7:33)

Sahl ibn Sa'd (RAA) kertoi Allahin lähettilään (SAAS) sanoneen: "Jokainen, joka voi taata sen (siveyden), mikä on leukaluiden ja jalkojen välissä (eli kielensä ja yksityiset osansa), minä takaan hänelle Paratiisin." (Al-Bukhari)

Joten jokaiselle, joka ei puhu kiellettyjä puheita, ei valehtele, ei panettele, eikä syö kiellettyjä asioita, sekä suojelee yksityisiä osiaan laittomasta seksuaalisesta kanssakäymisestä, on taattu Paratiisi.

Islamissa sekä miehiä että naisia puhutellaan vastaavin termein heidän lukuisten aistiensa suojelemiseksi, niin että pahan todennäköisyys vähenisi yhteiskunnassa. Nykyaikainen tiede on alkanut löytää aistin roolin ihmisen halujen kiihottamisessa, esimerkiksi anatomian mukaan ihmisen ruumista peittää yli viisi miljoonaa solua, joiden tehtävä on välittää aistimuksia ja tuntemuksia aivoille. Tämän vuoksi kun mies koskee naista, joka ei ole hänelle mähram, esimerkiksi kättelemällä häntä (tai toisinpäin), heidän tunteensa aktivoituvat. Jopa hajuaistilla on osa seksuaalisen halun aktivoimisessa.

Islam on suojellut uskovia tällaiselta pahuudelta jo neljätoista vuosisataa. Umayma (RAA) kertoi Allahin lähettilään (SAAS) sanoneen: "...En kättele naisia..." (Äl-Muwätta‘). Jos Allahin lähettiläs (SAAS) ei kättele naisia, mitä voidaan sanoa meistä tavallisista ihmisistä!

Laiton seksuaalinen kanssakäyminen aiheuttaa lukuisia eri sairauksia esimerkiksi: B-hepatiittia, klamydiaa, kondyloomaa, sukupuolielinten herpestä, AIDSia...

usmizeed@hotmail.com