Make your own free website on Tripod.com

"Allah on Oikeudenmukainen, Kaikkivaltias, Tuomari ja Lempeä"

Naisen pukeutuminen

Pääsivu
Saatanan ansat
Nainen avioliitossa
Naisen oikeus
Naisen koulutus
Naisen lyönti
Nainen ja mies (1)
Nainen ja mies (2)
Naisen pukeutuminen
Naisen ja miehen avioero
Muslimeja sorretaan
Hyviä linkkejä
Viitteet ja lähteet

Islam vaatii, että nainen pukeutuu säädyllisesti ja islamin mukaan nainen on vaimo, äiti, tytär ja sisko, eikä seksiobjekti, jota käytetään myymään yhteiskunnan tuotteita!

Islamilainen lainsäädäntö kutsuu naista peittämään vartalonsa kunnollisesti ja väljästi, eikä käyttämään kapeita tai läpinäkyviä vaatteita. Tämä on naisen suojelemiseksi, ei pelkästään ohikulkijoiden katseilta, mutta myös fyysisiltä sairauksilta, kuten pahanlaatuiselta ihosyövältä. British Medical Magazinessä (Brittiläinen lääketieteellinen lehti) julkaistiin, että "melanooma, pahanlaatuinen syöpä, joka oli yksi harvinaisista syövistä, on nyt leviämässä naisten keskuudessa. Tämän tyypin syöpätapaukset on lisääntymässä nuorten naisten keskuudessa … Sitä esiintyy heidän jaloissaan." Lääketieteellisessä julkaisussa sanottiin edelleen, että tärkein syy tähän on lyhyttä hametta ja lyhyitä vaateita suosivan muodin leviäminen, mikä saattaa naisten vartalot auringonvalon ja –säteiden vaikutuksen alaisiksi. Lisäksi läpinäkyvien ja ihonmyötäisten vaatteiden käyttäminen ei auta tämän tyypin syövän välttämisessä.

Allah, Ylhäinen, sanoo (merkityksen selitys): "Oi Profeetta! Sano vaimoillesi ja tyttärillesi ja uskovien naisille, että he vetäisivät heidän viittansa (huntunsa) kauttaaltaan ruumiinsa ylle. Se tulee olemaan parempi, että heidät tunnettaisiin (vapaiksi kunniallisiksi naisiksi), niin ettei heitä kiusattaisi. Allah on Anteeksiantava, Armelias." (Koraani 33:59)

Allah, Kaikkivaltias, sanoo (merkityksen selitys): "Sano uskoville naisille, että laskevat katseensa (kiellettyjen asioiden katsomisesta), ja että suojaavat yksityisiä osiaan (laittomilta seksuaalisilta teoilta), eivätkä näytä koristuksiaan, paitsi sen mikä on näkyvää, ja että vetävät viittansa kauttaaltaan Gujuubihinnansa (vartalonsa, kaulansa ja povensa) ylle, eivätkä paljasta koristuksiaan kuin aviomiehilleen tai isilleen tai apeilleen tai pojilleen tai aviomiehensä pojille tai veljilleen tai veljiensä pojille tai sisariensa pojille tai (muslimi) naisilleen (siskoilleen islamissa) tai (naispuolisille) orjilleen, jotka heidän oikea kätensä omistaa, tai vanhoille miespalvelijoille, joilla ei ole seksuaalisia haluja, tai pienille lapsille, joilla ei ole tajua naissukupuolesta. Älkääkä antako heidän tömistää jalkojaan, niin että se, mitä he peittävät koristuksistaan, paljastuisi. Kaikki te pyydätte Allahia antamaan anteeksi teille kaikille, oi uskovat, jotta olisitte menestyksekkäitä." (Koraani 24:31)

Abu Huraira (RAA) kertoi Allahin lähettilään (SAAS) sanoneen: "Helvetin asukkaiden joukossa … ovat naiset, jotka ovat alastomia siitä huolimatta että he ovat pukeutuneet, jotka on houkuteltu (väärille teille) ja jotka houkuttelevat toisia hiuksillaan, jotka ovat korkeita kuin kyttyrät. Nämä naiset eivät tule pääsemään Paratiisiin, eivätkä he havaitse Paratiisin hajua, vaikka sen tuoksu voidaan havaita niin ja niin etäältä (huomattavan matkan päästä)." (Muslim)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Burkha on tukala, hengittämätön, kuuma ja kerää roskia paljon. Burkha päällä ei näe omia jalkojaan ja altistuu nilkan nyrjähdyksille, jalkavammoille. Burkha päällä ei voi kävellä luonnollisesti, koska ei näe omia jalkojaan. Burkha kuumuudessaan ja hengittämättömyydessään on terveydellinen riski ja erittäin epämukava. Burkha päällä ei voi kulkea pitkälle ja sen riisuminen on todellinen helpotus, niin tukala se on.

Kirjoittanut: Ninnukka   20.11.2004  klo 13.30         

VASTAUS: Burkha ei ole mainitsemasi tukala, hengittämätön, kuuma tai että se kerää roskia. Koska et ole kokenut millaisesta kankaasta burkha on valmistettu, et tiedä sen tunnetta. Naiset valitsevat mieluummin hengittävän materiaalin ja sellaisen, jossa on mukava ja hyvä olla. Ja burkha päällä totisesti voi kävellä pitkiä matkoja vaivatta ja sen riisuminen tai pukeutuminen ei ole vaikeaa. Ei kannata vetää olemattomia johtopäätöksiä pelkästään mielijohteesta. Siksi suosittelen hyvin paljon, että etsitte paljon erilaista tietoa elämänne aikana, jotta tiedätte elämänne päämäärän sekunti sekunnilta.

Otetaan esimerkki miehestä. Hän valitsee vaatteita, joissa on mukava olla, vai mitä? Ei hän tietenkään käytä villapaitaa keskellä kuuminta kesää tai T-paitaa keskellä talvea. Pitää ajatella, miten pukeutuu ja millä materiaaleilla. Jos nainen on epätietoinen tästä (pätee myös tietenkin miehiin) niin tietenkin vaate kuin vaatteessa on epämukava olla, jos pukeutuu väärillä materiaaleilla

usmizeed@hotmail.com